torsdag 4. september 2008

Award!

Tusen takk Anne for denne flotte awarden. Du er en stor inspirasjon, et flott menneske og jeg gleder meg til å hilse på deg igjen.1. The winner can put the logo on their blog.

2. Link the person you received your award from.

3. Nominate at least 5 other blogs.

4. Before listing the nominees give a brief reason why you chose them

5. Put links of those blogs on yours.

6. Leave a message on the blogs you have nominated.
Bloggverden er fantastisk inspirerende, og jeg oppdager stadig nye, flotte blogger.Maria lager masse lekre kort, i en herlig ren stil (ikke møkkete). Vi har hatt mange mange hyggelige stunder sammen, og håper det blir fler:)

Nabon er jeg utrolig fasinert av. Alt hun tar i blir bærre lækkert. Må si det var en høydare og endelig få skravla litt med henne på stortreffet. Og jammen var ho ikke sånn passe gal som jeg hadde håpet på. Gleder meg til neste gang allerede!

Ninahp er det alltid hyggelig å være sammen med. Vi har hatt masse morsomme fredagskvelder sammen. Tror ho var den første legenden fra scrapping.no jeg traff live:) Nina lager masse lekkert, og nå har hun begynt å stæsje!! ;)

Wibeke er utrolig dyktig. Utrolig flink med farger, og til å se lekre løsninger. Har blitt noen treff, og Wibeke var en riktig så hyggelig person å være sykemeldt samtidig med...

Aniella har en nyyyyyydelig stil. Elsker måten hun tar frem bilder fra tiden før digetalkamera på. Alt hun rører ved blir nydelig.

6 kommentarer:

Lene - nabon sa...

Tuuusen takk!!!

-du er nå snill og da! Og så må jeg si at vi mååå bare sitte på treff sammen en gang, du er jo bare så koselig, og akkurat like gal som meg! eller kanskje ikke...hehe

Takk for awarden! Vi prekas!

Wibeke sa...

Tusen takk Broggis :-) nå fikk jeg en lett "rødme" her for rosende ord.
Takk det samme ang. sykemeldingsperioden, vi fikk jo luftet noen verdensproblemer også hihi....håper vi treffes snart igjen.
Klem

Ane sa...

Nå ble jeg glad nå!!!Tusen tusen takk! :)))

Anonym sa...

Takk skal du ha - jeg venter bare på stæsjekurs jeg vet du ;)
Alltid like koselig å tilbringe fredda´n sammen med deg, og jeg håper det blir flere selv om vi flytter på oss!!!

Lene - nabon sa...

Se i bloggen min da frøken, noe til deg der!!!

-sorry å lesse på deg, men det er bare å kjøre på!!

*fnis*

Maria sa...

Ta en titt i bloggen min;)